Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2017 21:26 - Една сган е окупирала цялата икономическа и политическа власт свикнала години наред безнаказано да ограбва и манипулира
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1664 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 26.03.2017 22:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image


Пълна заблуда е да си мислиш, че ако дадеш гласа си за някоя малка партия, ще спреш големите ГЕРБ и БСП да спечелят. Тези избори са направени от двата мастодонта БСП и ГЕРБ за да се подиграят за пореден път с демокрацията, да си поделят властта зад кулисите и управлява една от тях.

image

Те и без твоя глас, даден за някоя малка партия, ще си вземат властта с манипулации в ЦИК и договорки между тях.
А в ЦИК твоя глас ще отиде за да увеличи гласовете на големите партии- БСП или ГЕРБ.
Всичко друга е пълна илюзия , лъжа и измама!

image

За това ние ви призовавахме, ако искате да не бъде манипулирано единственото ви неограбено нещо в мръсния ни мутренски преход- вашия глас, не гласувай въобще!

image
image

Кармата на нашия народ и деградацията на държавата и обществото ни в последните 30 години е животът ни 45 години в сталинистката комунистическа система неизповадваща демокрацията и правовата държава и продължаващото управление на комунистите след 1989 г създали и свили гнездо във всички партии, спиращи развитието на демокрацията и изграждане на правова държава. Това е времето, когато демокрацията и правовата държава станаха единствения фактор за растеж и развитие в западна Европа, донесоха огромния материален просперитет на западноевропейските народи и 15 пъти по-високия жизнен стандарт от българите сега. Тази липса донесе и най-ниския жизнен стандарт на българите сега, страшната корупция по върховете изяждаща снагата на България, влачеща я към дъното, направила я умираща нация и държава.

image

Още по-старшното е ,че комунистите продължават да ни управляват със старото си мислене и сталинистки прийоми на управление и да спират развитието на демокрацията и изграждане на правова държава. Двата мастодонта БСП и ГЕРБ, които сега се борят за властта, са партии от най-болшевишки тип, които умело използват липсата на демокрация в българското общество и продължаващото неразбиране у българите „що е това демокрация и правова държава“ и измислиха тези избори, за да може отново легално и комфортно да си поделят властта и продължат да управляват и унищожават България.

image

Паразитът (от гръцки: parassitos deputatos – „някой, който се храни от чужда трапеза“) е юрганизъм, който се храни с части или жизнено необходими продукти от друг жив организъм наречен гостоприемник(народ)
Паразитизъм - Паразитизъм е вид експлоатация, при която два организма съществуват заедно, но единият играе роля на паразит, а другият на гостоприемник /хазяин/.
Паразитология(Демонодепутатология) - е наука, която изучава произхода и еволюцията на паразитите(депутаците), тяхното устройство, функция, жизнен цикъл, разпространение, взаимодействието им с гостоприемника(народ), заболяванията, които предизвикват и начините на борба с тях.
Паразитът (Депутат) се развива за сметка на гостоприемника(народ), който постепенно губи жизнеността си.


Ще ви дадем пример как това тежко наследство се използва добре от мутростатуквото сега.
Агентите на мутростатуквото излизат с две тези на пропагандата си:

image

Да бойкотираш изборите е позиция на отричане на съществуващата политическа система!

1) Пеят старата песен на нов глас, пята при всички избори у нас предизборно за „турската заплата“, като сочат новата турска партия на Местан- ДОСТ.
Тази песен се пее 25 години предидзборно от мутростатуквото и епредназначена за глупаците и будалите. То използва факта, че народът ни продължава да няма разбиране за демокрация и силата на своя избирателен вот, отнет му от комунистите. Местан добре знае, че електората му от малцинствата е лимитиран и с партията си ДОСТ не може да прекрачи прага на НС, а дори да прекрачи- няма да управлява, защото с 4 дори 10 % никой няма да му даде властта. Той се стреми само да прескочи 1 % за да прибере няколко милиона държавни субсидии за джоба си, извадени от джоба на българския данъкоплатец А като гласуваш, при всички случаи гласът ти ще бъде фалшифициран в ЦИК и отиде за някоя от големите партии ГЕРБ или БСП и пак ще останеш с най-скъсаните балкански потури в Европа и 20 лева подарък за подарения ти глас, с които ще живееш 1 ден, а останалите дни ще молиш за помощ дядо господ.

image

Така желаната промяна, никога не успява да се побере в избирателните урни, нито пък да дойде с поредното правителство. От зараждането на модерната държава, от създаването на републиката, заменила абсолютния монарх, изборите за нова власт винаги са събуждали народните страсти. Уви, малцина са съзрели измамната илюзия, че гласуването може да доведе до съществена промяна. Както казваше Ема Голдман – “Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!”
Ето кратък текст за гласуването, написан от видния френски географ, хуманист, революционер, и класик на анархическата мисъл, Елизе Реклю, за списание Le Revolte през 1885 година. Посланието му е актуално и днес, и винаги ще е, докато хората продължават да се надяват на спасение отвън, прехвърляйки отговорността за живота си в чужди ръце. Ето го и него:
“Всичко, което трябва да се каже за гласуването може да се обобщи с няколко думи.
Да гласуваш, значи да се откажеш от собствената си власт. Да избираш господар или много такива, за кратък или дълъг период от време, означава да се откажеш от собствената си свобода. Бил той абсолютен монарх, президент или обикновен представител на властта, кандидатът, който издигаш на трона или стола, винаги ще бъде твой господар. Ти назначаваш хора, които ще са „над” закона, тъй като те пишат законите и тяхната мисия е да те накарат да им се подчиняваш.


image


2) Втората теза на мутростатуквото е , че "ДОРИ И МНОЗИНА ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ, ГЛАСУВАЩИТЕ ПОД СТРОЙ ОТ ГРОБ ЕООД, ДОСТ, ДПС И И КУПЕНИТЕ ОТ ТЯХ И ИГРАТА ЩЕ СЕ РЕШИ С ТЕХНИТЕ А НЕ С НАШИТЕ ГЛАСОВЕ!"
Пеещите тези песни, така и не разбират, че народът ни е тотално отрекъл старите партии и не желае да гласува за тях. Гласуващите под строй са ЛИМИТИРАНИ ГЛАСОВЕ от малцинствата и привържениците на старите партии, хора яли и срали на тяхната трапеза и нямащи как да се върнат назад и да не гласуват за тях..
В последните президентски избори са гласували само 27% от всички избиратели( купени малцинства и привърженици на старите партии), в ЦИК партиите я нагласиха на 46% за да заблудят Европа.
При една работеща демокрация 27% са МАЛЦИНСТВО, което не може да реши НИЩО!
В идващите избори ще гласуват още малко хора, партиите ще си нагласят отново избирателната активност в ЦИК, пак ние ще имаме най ниската избирателна активност в Европа и така Европа ще разбере, че нещо гнило става в България. С такива проценти всяко наше управление остава нелитимно в очите на Европа и народът ни, който ще има повод да се вдигне и ги свали с тояги.
Сега една сган е окупирала цялата икономическа и политическа власт свикнала години наред безнаказано да ограбва и манипулира, без чувство за национална принадлежност, без достойнство, без идеология, ръководена само от икономическите си интереси, имаща за пример опита от комунистическото минало на Столетницата в демагогия, манипулиране и дори терор.

image


Няма съмнение, че избирателите вярват в честността на кандидатите, за които дават гласа си, и те може би са прави първия ден, когато избраните представители са все още под еуфорията на отминалата надпревара. Но всеки ден има своето утре. Веднага щом обстановката се промени, хората също се променят с нея. Днес, кандидатът смирено ти се кланя, а утре, изправен прекалено на високо, ще ти каже „къш”. Като просяк, той молеше за гласове, а сега ще ти нарежда. Когато работник е назначен за управител, може ли да остане същия, какъвто е бил, преди да получи благоволението на шефа? Не се ли научава пламенният демократ да скланя глава, когато банкерът благоволи да го покани в своя офис, или когато царедворците го удостоят с честта да разговарят с него в коридора на царския дворец? Атмосферата в тези среди не е здравословна и подходяща за дишане, тя е корумпирана. Когато пращаш представители в тази мръсотия, не трябва се учудваш, че те биват покварени.

image


https://www.facebook.com/


image




Гласувай:
2



1. krumbelosvet - Съвсем случайно
26.03.2017 22:04
Съвсем случайно, НЕГЛАСУВАНЕТО е в полза на ДОСТ, т.е. - на Ердоган. Ако България загива от комунистите, ЕВРОПА от какво загива? Или не загива? Загива по-бавно от нас, но КАТАСТРОФАЛНО-БЪРЗО за историческите мащаби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715643
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930