Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2017 19:43 - Единственият отвлечен от НКВД мин.председател на европейска държава Георги Димитров.Феноменната му дъщеря Слава Севрюкова и внучката му генерал Джуна
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7688 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.06.2017 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Георги Димитров маха приветливо с шапката си на готвещият се да отлети самолет с Андрей Вишински,когато вратата се отваря внезапно и той се показва с някаква папка и вика Димитров да му я даде.Когато Димитров стъпва на стълбичката да я поеме,две яки ръце го сграбчват и изтеглят в самолета.
 
Вратата се затваря след него и набралият вече стартови обороти самолет се втурва по пистата.
Охраната на министър председателят на България хукват след него с извадени пистолети,но спират безсилни да го спрат и се отправят тичешком към командната зала за управление на полетите за да съобщят за случилото се и вдигнат по тревога самолети за преследването на похитителите.
В коридорите те са пресрещнати от агенти на КДС с насочени пистолети и автомати, които ги арестуват веднага с обвинението че не са могли да опазят повереният им министър председател.
Натоварват ги веднага в подготвената милиционерска камионетка и повече никой не ги вижда и чува.  
 

В средата на м.януари 1949 г заместник-председателят на Съвета на министрите на СССР Андрей Вишински съобщава на Димитров,че ще направи междинно кацане в София на връщане от Сърбия и ще проведат кратка среща.  
След строго конфединциалната среща,преминала в приятелски дух,в знак на уважение към височайшата особа Георги Димитров заминава за летището за да го изпрати. 

След години апокрифнии анонимни свидетелски показания съобщават,че когато Г.Димитов е изпращал съветските другари и самолетът е набирал обороти за излетяването и всеки момент е щял да се засили по пистата,в последния момент се отваря вратата и съветските другари го викат уж да му дадат някакъв документ и му кажат нещо,и тогава неочаквано насила го изтеглят в самолета пред погледите на стъписаните неразбиращи и невярващи на очите си в първия момент какво се случва негови лични охранители!

Дълго време за Димитров не се знаело нищо, докато през април в пресата не се появило кратко известие,че той е болен и е в Съветския съюз за лечение. 
 
Цялата диверсионна акция е организирана и съгласувана между службите на НКВД и КДС със знанието и участието на агента на Сталин Вълко Червенков,зетят на Димитров. 

Още същия ден служителите – свидетели на отвличането от личната охрана на Димитров са убити,като същевременно започват светкавични арести на кръг от свидетели от длъжностни лица от правителството и летището,свързани пряко или косвено служебно с тази диверсантска акция,които са затворени на различни изолирани места уж за разпити,на които следите след това се губят... 
 
Всички агенти,които участват в в събитията този ден на летището,са ликвидирани един по един по възходящ ред – всички до един! 
Усилено и старателно се заличават и замитат следите на престъплението от ръководителят на злодейския акт – Вълко Червенков и съзаклятниците му от КДС под егидата на НКДВ.

Първата работа на поелият управлението на България след убийството на Димитров негов най–близък и верен съратник – Васил Коларов,е да поднови разследването на внезапното мистериозно заминаване/изчезване на Георги Димитров за СССР без да уведоми дори него,и което заминаване е факт,но няма информация за подробностите и случилото се. 

Когато след няколко месеца на разследване пред министър–председателят на България Васил Коларов започва да се разкрива картината на чудовищното злодейско посегателство и престъпление,извършено върху националният Герой на България от Лайпциг и икона на вярващият му Български народ,и все повече изпъква зловещата фигура на Вълко Червенков,последниятт и службите на КДС скоропостижно го убиват без да се колебаят и за миг,спретвайки му дежурната за такива случаи "внезапна смърт от сърдечен инфаркт след кратко,но мъчително боледуване!" и подобаващите почести,салюти,паметници и "вечна слава на...!",организирани цинично от убийците му,ръководени пак от Червенков,който докопва с помощта на Сталин властта в България! 

ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ
=ВЪЛКО ТШЕРВЕНКОВ=Кан (Жрец) от Богиня Диана и бог Ешуа Бълкарина

През 1926 г. Вълко Червенков се жени неофициално за Елена Димитрова, най-малката сестра на Георги Димитров. Сключват брак в СССР.  
Георги Димитров знае отлично,че Червенков е копоят на Сталин и НКВД,следящ и отговарящ за него.

След смъртта на Димитров Червенков е Първи/генерален секретар на ЦК на БКП (1949 – 1954) и министър-председател (1950 – 1956), изигравайки важна роля в налагането на Сталиновия стил на ръководство на тоталитарния режим в страната.
След като идва на власт през 1950 година, Вълко Червенков бързо успява да наложи „сталинистки“ модел на управление. Всички реални и мними негови противници са арестувани и много от тях са изпратени в лагера в Белене. Започва налагане на култ към личността му.

През тези години икономиката се възстановява след Втората световна война и е започната политиката на ускорена индустриализация, довела до значителен икономически растеж, както и до сериозно влошаване на жизнения стандарт.
До голяма степен е проведена колективизацията на селското стопанство, съпътствано от насилие,репресии и убийства,реквизиции на продукция,обезлюдяване на селата и безработица и купонна система в градовете.
Масово преследва дисиденти,запазва положението на страната като сателитна държава под съветски контрол и с еднопартийната форма на управление
При неговото управление се провеждат двата знакови процеса, довели до жестоки присъди – от 14 ноември 1952 г. срещу политическия ветеран Атанас Буров, осъден на 20 г. строг тъмничен затвор, и от 14 януари до 3 октомври с.г. срещу „католиците – шпиони“,чийто център е в Ямбол,завършил със смъртни присъди и такива с дългосрочен затвор

При управлението на Червенков окончателно е смазано съпротивителното движение на горяните – горянското движение, първата въоръжена съпротива в новообразуваните социалистически държави след Втората световна война.
За борба с продължаващата съпротива срещу комунистическата власт в обществения, стопанския и политическия живот в страната властите увеличават репресивния апарат,включително и след смяната на Вълко Червенков.
 
Подписът на Червенков стои под всички важни и фундаментални документи,донесли и стоварили върху Българския народ само страдания и мъки,като се започне от създаването на първите концентрационни лагери по съветски образец,чистките сред "враговете с партиен билет" и репресиите на инакомислещите и култ към неговата личност.

Ето част от разкритата по – късно информация за тия фатални и трагични злодейски събития – 

КГБ призна: Сталин убил Георги Димитров 
    
която ни разсекретяват Светиите ни с помощта на  Свещеният шифър:
 



плейлиста
1.Интернационалът Български текст
2.La Internacional
3.The Internationale Modern Rock Pop Version Chinese French
4.Massed Sing - The Internationale - Street Choirs Festival 2016

Хронология на събитията,предшестващи активното мероприятие по отвличането, шестмесечните мъчения на Димитров в Москва и убийството му: 
 
Веднага след като се завръща от СССР и заставане начело на партийното и държавно ръководство на България,Георги Димитров започва да действа за създаването на Южнославянски съюз и Балканска федерация на Балканските народи под водещата му роля и ръководство и централно место на България в този проект! 
Това е стара изконна родолюбива идея и мечта на Българския национален Герой Димитров и той посвещава в нея държавните и партийните ръководители на балканските държави и на първо место Йосип Броз Тито,когото чувства неоснователно за свой най – близък съмишленик и съратник.

„Ние ще създадем голям и силен Южнославянски съюз, който ще може да се противопостави на всякакъв натиск” – декларират Димитров и съмишлениците му и под това заглавие излиза емблематичната статия във в.„Правда” от 28.11.1947 г..
В Москва ръководството на КПСС е хвърлено в ужас. Сталин иска светкавично да му се предостави доклад за „престъпните намерения” на Тито и Димитров. Удря по бюрото и се заканва, че ако КГБ не спре българите и югославяните, ще хвърчат глави.

В архива на НКВД пише,че те са получили данни,че за Тито и Димитров този Южнославянски съюз е първата крачка към образуване на Федерация на всички народни републики.
В Москва ръководството на КПСС е в основателен ужас и паника и Сталин иска светкавично да му се предостави доклад за „престъпните намерения” на Тито и Димитров.
 
Малко по–късно на 17 януари 1948 г. Димитров заявява на пресконференция в Букурещ, на която обсъждат заедно с мин.председателя на Румъния и ген.секретар на румънските комунисти Георги Георгиу Деж плановете за Българо–румънски митнически съюз,че тази Федерация ще включва България,Румъния,Югославия и  Албания,ще се разшири по – късно и с Чехословакия,Полша и Унгария,както и Гърция,и че народите на тези страни сами могат да вземат решения без да се влият както от западните държави,така и от СССР,в какви съюзи да се включват!

Докладът с еретичите идеи е на разположение на Сталин още на 23.01.1948 г,който е втрещен и вбесен от плановете на васалните му балканци,водени от Георги Димитров! 
 
ЙОСИФ СТАЛИН=Дуло от Бог Исус 

На 10 февруари побеснелият българо–юдео–грузинец Сталин вика при себе си вождовете на Българската и югославската комунистически партии.
Уведомен от секретните му служби какво го чака в Москва,българо–юдео–сърбина Йосип (Йосиф) Броз Тито веднага се врича по директните канали за връзка с Кремъл във вярна служба на Сталин и в предателство към Димитров,и със съгласието на Сталин не пътува за Москва,като подлъгва Димитров,че е разговял със Сталин и всичко е наред,и че той също заминава при него на другия ден поради леки здравословни проблеми. 

ЙОСИФ БРОЗ ТИТО=Брат от Богиня Диана и Исуз
 
ЙОСИФ БРОЗ ТИТО=Брат от БЕЗИСТЕНА
династ от свещеното генетично Братство на Българските Богове от жреческите колегии от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,преминал в черния отдел на Братството и предал свещената Божия кръв. 

ЙОСИФ БРОЗ ТИТО=Юдеин Еврей от Богиня Диана и Исуз

ЙОСИФ БРОЗ ТИТО
=Юдеин Еврей от БЕЗИСТЕНА – 
династ от свещената фамилия от гентичните импланти на Българските жреци сред юдеите от тракийското племе евреи от жреческите колегии от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,преминал в черния отдел на Братството и предал свещената Божия кръв. 
 

Подведеният Димитров заминава за СССР,съпроводен от Трайчо Костов.
В Кремъл Сталин и Молотов подлагат Димитров на резки нападки и унижения със закани и заплахи за директна политическа и физическа разправа с него,както съобщава изуменият и втрещен Трайчо Костов на свои приближени хора по–късно,като същото потвърждава и пратеникът на Тито Джилас  
 
Какво става по–нататък и как се развива злодейският план на Сталин ви разкрихме в началото на документите ни в този постинг,които документи и разкрития,сега феноменни Българи,чуйте добре –– ни разкрива лично Георги Димитров в неговия реален и рационален статут на свръхестествен Светец от Божията небесна светейша армия,подгонтвила вече отварянето на енергийните прегради и портали на Време–пространствения континиум за Явяването на Боговете ни за Съдния ден и процесите на Неизбежният ден! 

НЕИЗБЕЖЕН ДЕН
=Богиня Диана и Исуж
Които пак ни сочат категорично с този пореден документ къде ще се случи Неизбежният ден,който е Съдният ден!

НЕИЗБЕЖЕН ДЕН=БЕЖИЗДЕН=БЕЗИСТЕН 
 

Вълко Червенков,който също е Светец поради наследственият му династичен произход от Дуло,но от друго,по–ниско ниво,ни разкри,че тайната на похищението на Димитров,която остава у него като последна посветена инстанция (разправил се с всички посветени в злодейския заговор по – нисши от него в йерархията),той лично разкрива на смъртното си легло...  
 
Заради новите разсекретени документи и разкрити важни тайни от първа ръка,като  свидетел и пряк участник и саможертвен потърпевш в тия трагични събития,Свети Георги Димитров ни казва сега да ви предложим за нов прочит пак първият ни пост от серията за Георги Димитров ––  
 
Героят от Лайпциг Георги Димитров,най–очерненият и охулван жертвеник и мъченик на България през 20 век.Първородният внук на Васил Левски ,
 
който има вече 4000 прочита,и най–вече да прочете отново или запръв път поста ни под неговата директна диктовка  

Как Сталин и НКВД отвлякоха,измъчваха 6 месеца и убиха Георги Димитров,който не предаде Българска Македония на злодея Тито
 ,


в който има удивителни документи и тайни,които той ни разкри лично,а този постинг е прочетен досега поради несъобразеното време за публикацията му 
едва само от 318 души,а тази иннформация е много важна
за търсещите истината за Българите и скритата генеалогия на Спасителят на Българите и човечеството и света,преминаваща през Васил Левски,неговият единствен син Петър Дънов и неговият първороден син Георги Димитров!   

Прочетете този пост.



форумец от Нета: 

Сталин и руснаците отвлякоха и убиха Димитров, без да ги притеснява че това е нашия министър председател,отровили са го като куче,и същевременно му вдигнали паметник, което за мен си е особен цинизъм.
И това след всичко,което е направил за тях.
С такива приятели май нямаме нужда от врагове.
Грозното е,че още има хора които величаят Сталин  
 


Обезателно ще ви припомним и откъси от наши документални екранизирани статии и за свръхфеноменната дъщеря на Георги Димитров Слава Севрюкова и внучката му Джуна :
 

Разсекретените апокалиптични пророчества на Севрюкова–дъщерята на Георги Димитров.Връщайте се,Българи! Част 2
 
 

Слава Севрюкова е Българска ясновидка,прочут феномен с изобилна информация за нея в Нета

БЪЛГАРСКА ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Бокиня Диана и Исус Българина 
 
Ванга признала:"Слава Севрюкова е три пъти по-силна от мен",което означава в превод:

СЛАВА Е ТРИ ПЪТИ ПО–СИЛНА ОТ МЕН=СЛАВА е от Дуло на Бог Иса и Богиня Матара Диана 

Феноменалната Слава е била категорична,че когато минат 14 правителства от началото на промяната, начело на България ще застане велик държавник.
Той е прероденият цар Давид.Когато ясновидката прави това прозрение, тя обяснява,че детето е вече родено и е седем годишно

Пророчеството "да минат 14 правителства" означава:

ДА МИНАТ ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ПРАВИТЕЛСТВА=
ДА МИНАТ ПРАВИТЕЛСТВА от Друиди от Исуш и Диана

да свърши властта на друидите от изродената жреческа каста Дуло на Исус и Мария,и ще започне управлението на праведните Божии потомци от долното пророчество:

ПРАВИТЕЛСТВА ОТ НАЧАЛОТО НА ПРОМЯНАТА=
ПРАВИТЕЛСТВА от
Дуло на Ешуа и Богиня Матара

Вижте и какъв ще бъде великият държавник,който ще управлява тогава България:

ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК=Кан (Жрец) от Богиня Диана и Ежуа Българина 
 
Дойде времето да разкрием и кой е този библейски еврейски цар Давид,от чийто род щял да бъде и великият държавник на Българския род и държава!

Разшифровката на името и самоличността на евреина Давид от неговия официален профил на Български език във Божият Фейсбук–Билията,ни води до един анонимен безродствен и безадресен Бог Отец:

ДАВИД=Бог Тати=Дядо Бог (Дядо Боже),

или при някакъв също толкова анонимен негов потомък:

ДАВИД=Дете на Бог

С тия параметри ходи ги търси и двамата,ако си нямаш работа!
Я обаче да ги потърсим с помощта на най–учения еталонен академичен език–латинския!
Там ясно е записано,че David е Davidus!
Няма да казваме подходящото за случая :"А сега,де!",защото отлично знаем от предни наши разследвания,защо преводачите при транслирането от секретните древно–Български херметични жречески лингва трезори–гръцки и латински езици,на Български, винаги "нехайно и случайно" и напълно неаргументирано,изтърват съскащия змийски звук С от думите!
За да не познаем в него ние Българите Иса,Исус! 
   
И ето кой е Давид,който е Давидус:

ДАВИДУС=Бог Тати Иса

ДАВИДУС=Дете на Бог Иса

династичен потомък на Българският Бог Отец Исус,логично като Него Българин.
Това е разсекретеното досие на поредният Български Патриарх и Духовен водач на елитното във всички полюси + и тракийско племе евреи=вери=вер=змей.

Та това каза Слава–че великият държавник на Българите ще бъде от рода на Цар Давид–сиреч от рода на Българския Цар Тати Бог Иса,Цар и Дете на Бог Иса 
 
Севрюкова обявила,че през 2017-та политик на 44 години ще спаси България и винаги казвала,че вижда името му,както и в кой град ще живее,но повече няма да разкрие,за да не застраши живота и съдбата му по някакъв начин

ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ГОДИШЕН ПОЛИТИК=
ПОЛИТИК от
Ган (Кан,Жрец),Дете от Рода на Чар Тати Исуш и Диана

ВИЖДА ИМЕТО от=от Ежуа и Богиня Мат Диана 

Ето и в кой град ще живее Великият държавник,който е Спасителят: 
 
ЩЕ ЖИВЕЕ В ГРАДА на=ШТЕ ЖИВЕЕ В ГРАДА на=В ГРАДА на Бог Ежуш и Богиня Диана
–а града на Исус и Диана е градът им Диамполис!

ДИАМПОЛИС=
АМПОЛ ДИА ИС=Ямбол на Диана и Иса


Едно от страховитите ѝ в правия му текст и прочит пророчества е,че Турция ще вземе по мирен начин парче земя от Североизточна и Югоизточна(цялата Източна България) в началото на 21-ви век,а присъединяването ще е нацяло безкръвно.
 
Вижте какво прави магията на свещенодействието "разместване на словореда и анаграмирането на думите":

ТУРЦИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ=ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ТУРЦИЯ–
защо ли?

Защото:

ТУРЦИЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ на Диана и Исуш ЩЕ ВЗЕМЕ ТУРЦИЯ 

защото:

ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ=Диана и Изуш Българина
защото Източна България е на Българските Богове Исус и Диана,и не само Източна България,ами цялата България е Тяхна,и Турция е Тяхна,и...,и целият свят е на Българските Богове,сиреч наш–на Българите!
 
И още "турците ще вземат по мирен начин парче земя" означава 

ЩЕ ВЗЕМАТ ПО МИРЕН НАЧИН ПАРЧЕ ЗЕМЯ=
ЩЕ ВЗЕМАТ ПО МИРЕН НАТШИН ПАРТШЕ ЗЕМЯ=
ЩЕ ВЗЕМАТ Земята Богиня Мат Мария и Шар Бог Ешуа

Боговете и Българите ще вземат в свое владение и на Свещената Българска империя не само Турция,ами цялата Земя! 

 
Превземането на България нацяло безкръвно означава:

ПРЕВЗЕМАНЕ НА БЪЛГАРИЯ НАЦЯЛО БЕЗКРЪВНО от=
ПРЕВЗЕМАНЕ НА БЪЛГАРИЯ от Богиня Диана и Исуз Бълкарина,


и в последствие и светкавично след това следва и 

ПРЕВЗЕМАНЕ НА СВЕТА НАТСЯЛО БЕЗКРЪВНО=
ПРЕВЗЕМАНЕ НА СВЕТА от
Богиня Диана и Исуз Бълкарина


Ето дешифровката и на апокалиптичното прорицание:"Не мислете,че земята,по която стъпваме,ще бъде все такава.Навсякъде там ще има и вода!"

НАВСЯКЪДЕ ЩЕ ИМА И ВОДА=Бок Исуш и Богиня Мат Диана

сиреч по цялата Земя ще властват Българските Богове и Техните праведни деца–Българите 


С пророчицата близо 30 години работи физикът доц. Иво Лозенски. Двамата изумяват научните среди по света с подробно описание на устройството на кристалната решетка на силицевия кристал,екипът Севрюкова - Лозенски предлага нов модел на строежа на атома.

Ето и каква сакрална инфо и трансепохално пророческо очакване е засекретено в научните разработки и терминология на Слава: 
 
СИЛИЦИЕВ КРИСТАЛ=СИЛИТСИЕВ КРИСТАЛ=Сина на Диана и Исус Бълкарина от Дуло–
Божият Син от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,Който е Спасителят на Българите и света

НОВ МОДЕЛ НА СТРОЕЖА НА АТОМА=
Дуло от Исуж и Богиня Диана Мат Мария

Като сама казва,че черпи информация от небесния разум,

НЕБЕСЕН РАЗУМ=Бог Исуз и Мария ,

 
Слава Севрюкова пророкува всичко онова,което пророкува и Петър Дънов,че:

България ще я бъде!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я БЪДЕ=БЪЛГАРИЯ на
Ешуа и Богиня Диана

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет.
От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи на всички народи.
Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени,които ще дадат на човечеството гениални прозрения. 
България ще е резерват на духовност,ще удивим човечеството.
Ще дадем на човешкия род големи умове в областта на науката и във всички области на човешкия живот.
Хората ще заживеят обединено,границите ще отпаднат,но отделните етноси и народи ще запазят самобитността си.
Българскит род никога не ще бъде заличен от лицето на земята.
Други народи ще изчезнат и ще се затрият,но Българите никога!
Събудената мощ на Духа на Българина е голяма.

Голяма е,защото е от Святият Дух!


Родината ни ще се превърне в райска градина,в световен оазис и ще наподобява на Швейцария.

ОАЗИС=ИСОАЗ=Исус

НАПОДОБЯВА на ШВЕЙЦАРИЯ=НАПОДОБЯВА на
Цар Бог Ешуа

А за днешните събития Слава казва:

Не бойте се,най-тъмно е преди зазоряване.Тежката мрачна карма на Българите е на привършване.

www.bulgaria.utre.bg/2013/12/24/200200-slava_sevryukova_ne_boyte_se_nay_tumno_e_predi_zazoryavane_video

МРАЧНА КАРМА НА БЪЛГАРИТЕ=МРАТШНА КАРМА НА БЪЛГАРИТЕ=
на Българите
Кан (Жреци) на Ешуа и Матара Мария 
 
А ние добавяме,това което постоянно ви казват Боговете ни,че всички тия епични събития са Техни натуралистични драматизации!

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ=Бог Исуш и Богиня Диана

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от
Матара Диана и Исуз


Дънов е лично познат и често посещава Слава,посещават я и Петър Димков и Кубрат Томов,защото са роднини...,както ще видим нататък!
Ванга и Слава имат силна телепатична връзка и я поддържат постоянно десетилетия наред.
Защо ли?
Защото Ванга е роднинска леля на Слава,тъй като е сестра на бащата на Севрюкова–Георги.

Георги е първородният син на Петър Дънов–Георги Димитров.с който знаете,че съвсем неслучайно живеят заедно дълги години в една къща на Опълченска 66, където Дънов с феноменните си способности се грижи за оцеляването на сина си Георги от преследванията на полицията и фашистите  
 

image
СЛАВА=Слав–Змей,Змеица–
един от 12–те синонима на змей от рептилската династия Дуло на Исус и Мария Магдалена

СЛАВА СЕВРЮКОВА=
Бог Иса Слав Барк (Българина)

Влизайте в блога на bezistena,администриран и под егидата на Всемогъщите и Всесилни Властелини и Господари на Световете Исус и Мария Магдалена,обличайте се в Тяхното Учение за Всемирната Любов и Познание и Божествена сила и мощ,и активирайте феноменните си способности,защото заради това сте проектирани, родени,отглеждани,закалявани и селектирани,за да се включите сега в решителните епични събития за спасението на Българите и света!  



image



Внучката на Георги Димитров генерал Джуна: 
 
Как с Ванга и с жреческият тъпан открихме и активирахме в Македония поредната пирамида–портал между измеренията,който подготвят Извънземните за инвазията си
.
  
 
...Феноменните Български жреци–потомци на Боговете–Демиурзи,които са пост–Сътворенческите подизпълнители на оборудването и подредбата на света и разселването на тракийските синтетични племена от биороботи,произведени от работната суровина кал,земна пръст и глина по алхимичните формули и рецепти и метафизичните правила на генното инженерство от глава 2 на Битие на Светото писание,за които Сътворенчески и пост–Сътворенчески процеси ви просвещаваме в нашите фундаментални академични трудове,спуснати ни Отгоре –

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1. 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 ,
 

Тия жреци разселват по целия свят и обгрижват и култивират от тогава  до сега тия тракийски синтетични племена в качеството си на Жреци сред хората и като Светии в Божието измерение

Вие сте от тях и сте приносители по наследствено право на тия феномени,които,

сега слушайте добре !!!,

–– ако не се реализират в правилната посока да творят добри дела и ползи за всички хора безвъзмездно–както примерно служиха напълно осъзнато саможертвено на Българите Учителят ни Петър Дънов,синовете му Георги Димитров,Дядо Влайчо, Петър Димков,Микаел Айванков и Мистър Мити,и дъщерите му Преподобна Стойна и Ванга,тогава тия феномени трансформират мощната си енергетика в злокачествено лъчение за самите приносители на феномените –

справка:
 
множеството емблематични примери за злощастната съдба на изявени феномени–екстрасенси,тв–астролози,врачки и гледачки и псевдо–лечители,непознаващи и незачитащи Исус и Богородица и не търсещи Тяхната егида,и поддали се на комерческата и светска суетна съблазан като са си турили VIP–ценоразпис за безплатно дарената им Божия дарба,служат на нечисти служби,въвличани и в благородни,и в непочтени интриги и каузи!
Христоматиен пример за това е синусоидално движещата се съдба на изявения феномен,екстрасенс и генерал от КГБ–Българката Джуна,правнучка на видна Българска знахарка – кубанска казачка и внучка на Георги Димитров по майчина линия,на която постоянна официална и по – често инкогнито дестинация,бе светилищният комплекс Безистена и Зайчи връх на Кабиле край Ямбол.

 

Евге́ния Давиташви́ли,по рождение Евгения Сардис,на асирийски по баща иранец– Джуна Бит-Сардис,наричана като малка ШИДА – магьосниица на персийски

ШИДА=Ешуа и Диана
херметичният титул на Българската жреческа каста в Иран

ДЖУНА=
Диана и Ежуа

ЕВГЕНИЯ ДАВИТАШВИЛИ=ЕВГЕНИЯ
(Бог,Богиня) от Дуло на Богиня Диана и Бог Ешуа

ЕВГЕНИЯ САРДИС=ЕВГЕНИЯ от Сар Иса и Диана

ДЖУНА БИТ САРДИС=ДЖУНА от
Рода на Богиня Диана и Исус 
 
ДЖУНА БИТ САРДИС=ДЖУНА от Рода на БЕСИСДЕНА
Джуна от Първосвещения Български Божи жречески род от Безистена,поради което Ямбол,Безистена и Кабиле бяха любима и официална,и конфендициална дестинация на Българския феномен Джуна,сега резонно и по наследствено право Света Джуна, пак генерал,но вече в Божията феноменна свръхестествено Светейша армия! 
 
СВЕТЕЙША АРМИЯ=АРМИЯ на Богиня Диана и Исуш 

СВЕТЕЙША АРМИЯ
=АРМИЯ на/от БЕЗИСТЕНА   
 
СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Исуш и Богиня Матара 

image
 

–– ето още интересна информация за Б/българския феномен Джуна,активирала Българските жречески феномени и на Българина Владимир Путин,на когото преди месец само във връзка с яките му изцепки за македонския произход на руската азбука,която е Свещената Българска жреческа писменост,му понижихме свещения жречески Български титулен рейтинг от Българин на Б/българин!:

www.chudesa.net/p1387/

Джуна управлява Русия редом с Путин


Ако след този и другите наши просветителски актове и мероприятия,просвещаваният и вече информиран феномен от Б/български произход не се корегира и продължава в грешната посока,горните зловреди автомоторни процеси се преекспонират в негова вреда! 
 
 

В друга публикация ще ви просветим за една от внучките на Георги Димитров – Любка Рондова,сега Света Любка Рондова в светейшия екип на генетичните потомци на Свети Васил Левски 
  

И пак настойчиво ви предлагаме да прочетете  

Как Сталин и НКВД отвлякоха,измъчваха 6 месеца и убиха Георги Димитров,който не предаде Българска Македония на злодея Тито.


 
Ако харесаш във Фейсбук или в другите канали на Нета,сподели с приятели,за да достигне сакралната информация до още търсещи жадни истината истински Българи!Дори да не харесваш,тя ще е нужна на други!
Един ден скоро задължително и на теб!
екип на bezistena и гастролиращата с екипа ни в днешната тема светейша фамилия от Свети Дънов,Свети Георги Димитров,Света Слава Севрюкова и Света Джуна, водени от Свети Васил Левски! 

ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
25.06.2017 19:49
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676613
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!