Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2017 16:44 - Дейвид Уилкок: “Търсачът” и Алиансът. Божествената намеса
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2584 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.01.2017 18:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 “Търсачът” и Алиансът.  Божествената намеса

Откъси от най-новата книга на Дейвид Уилкок “Тайните на Възнесението”, свободен превод от руски език

Инсайдерът Пит Питерсън разказва:

В началото на 1980-те години из нашата Слънчева система се “разхождаше” гигантска сфера с размера на Луната, която ужасно плашеше администрацията на Рейгън. Никой от извънземните, с които имахме контакти на такива места, като Зона 51, нямаше технология от такова ниво. Наричаха сферата “Търсачът”. Тя беше предимно с бял цвят и на повърхността имаше геометрични линии, като на футболна топка. Острани на сферата се отваряха огромни портали, създавайки отвори в интериора, но вътре беше толкова тъмно, че нищо не можеше да се види. През порталите влитаха и излитаха кораби, които изследваха нашите планети и спътници. “Търсачът” влезе в нашата Слънчева система и започна последователно да кръжи около всяка планета. В края на краищата изчезна, когато достигна Юпитер.

Най-важното, което разказа Пит, беше за съществуването на Алианса, създаден за да се прекрати криенето на информацията за НЛО. Поразяващо количество хора в Пентагона искат да сложат край на секретността, особено след 11 септември. Силите, които се борят за Разкриването, са работили тайно с други държави за създаване на международен Алианс. Борбата между Алианса и Кабала се счита за “трета световна война в сянка”, и Кабалът бързо я губи. Към момента на издаването на книгата на Дейвид Уилкок "Тайните на Възнесението" (август 2016) главните договори са подписани и се очаква официалното им обявяване.

Божествената намеса

Ние узнахме, че изключително напреднала извънземна сила постоянно пречи на Кабала да убива голям брой хора. Още от началото на ядрената ера ракети и цели съоръжения с ядрено оръжие непрекъснато се изваждат от строя от появяващи се НЛО. През 1980-те години цели съоръжения  с ракети с ядрени бойни глави са били разтопени и превърнати в нерадиоактивен материал. Системите за насочване на ракетите се оказали толкова пени и превърнати в нерадиоактивен материал.аала (август 2016)оден Алианс. повредени, че не позволявали излитане. Американският космонат Едгар Митчел  публично потвърдил тази история през 2015 г. Той разказал, че военните инсайдери виждали странни кораби, летящи над ракетните бази. "От разговорите си с осведомени хора разбрах, че извънземни са се опитвали да предотвратят война и да помогнат да се установи мир на Земята. Над военни бази често висели НЛО и изваждали ракети от строя.  Офицери разказваха, че ракети често били сваляни от извънземни кораби”.

На 27 септември 2010 г. Робърт Хастингс организирал конференция в Националния Прес Клуб, на която седем ветерана от ВВС на САЩ споделли лични свидетелства за подобни инциденти. Хастингс разпитал над 150 ветерана от армията, свидетели на инциденти с НЛО на ракетни бази. Излиза, че ядрената програма на САЩ се следи от сили, които имат много по-напреднали технологии. Хастинг счита, че НЛО се пилотират от представители на различни цивилизации отвсякъде от вселената, които по някаква причина са заинтересовани от нашето оцеляване.

През октомври 2010 г. пурообразен НЛО се появил над най-голямата база за ядрени ракети на САЩ в Уайоминг. Временно бил загубен контролът над 50 ракети. Инцидентът продължил няколко часа.

Инсайдерът Боб Дийн казва в интервю: “Няма да има ядрена война, защото извънземните не смятат да позволят това. Планетата е прекалено ценна, флората и фауната в тази зоологическа градина са прекалено ценни. Те вече се намесваха няколко пъти."

Някои трагични събития като нефтеният разлив на Бритиш Петролеум и катастрофата във Фукушима все пак се "разрешават" от напредналите извънземни, които наблюдават и управляват нашата планета. В някои случаи подобни събития се допускат от нашата колективна свободна воля като призив за глобално пробуждане. Те ни принуждават да направим нещо, да се вдигнем срещу Вланета.и управляват нашатапланат" от напредналите извънземни, които наблюдават и управляват нашатапланпотисниците и да се спасим. Извънземние не могат просто да дойдат и да ни спасят. На тях им се разрешава да свършат само част от работата, за да ни позволят ние сами да решим проблемите, ние сами трябва да довършим работата.

Огромен обем от планирани масови жестокости се блокира, тъй като Кабалът постоянно се опитва да започне Трета световна война, да провокира масови катастрофи, които да създадат хаос на Земята. Един пример: Кабалът се опитал да изпрати войници-аквалангисти да организират взрив на нефтено находище в Персийския залив. Войниците носели раници с бомби, които да поставят на нефтена сонда. Това определено щяло да предизвика лено деоставят на нефтена  тва да започне Трета световна война, да провокира масови катастрофи, които да създадат хаос на Звойна от типа на Армагедон в Близкия Изток. Във водата войниците се натъкнали на енергийна стена, подобна на разтеглива гума. Те не могли да преминат нито над нея, нито под нея, нито през нея, и в края на краищата се отказали от опитите си след 12-часова упорита борба.

Според Пит Питърсън и други инсайдери, мащабите на “божествената намеса" за прекратяване на войни, е просто потресаващ. Кораб с много напреднала технология бил опустошен и напълно изчезнал. Целият персонал на подземни съоръжения бил изведен през портал, а самите съоръжения били напълно разрушени. Били са разрушени най-малкото 24 такива бази. Разрушаването на бази достигна кулминацията  си в началото на 2012 г., след сключването на новия договор между Кабала и дружествените извънземни, което увеличи скоростта на процеса на Разкриването.

Други примери:
Танкове в Сирия не можели да тръгнат, макар че иначе работели прекрасно на други места. Заклинвали се вратичките на отворите, през които искали да хвърлят бомби. Оръжие отказвало да стреля.

Въпреки негативните отзиви в западните медии, Владимир Путин станал ключова фигура в Алианса, работейки директно с позитивни елементи в Пентагона. Изглежда позитивна извънземна група му е предала някаква запазваща мира технология. Според Кори Гуд такава технология принуждава метала внезапно да увеличи размерите си, когато се активира. После, когато лъчът се изключи, металът се връща към нормалния си размер. Путин демонстрирал способност напълно да лишава от енергия всякакво американско военно оборудване, включително най-модерните самолетоносачи. Правят се всякакви усилия за да се предотвратят загуби на живот и да се създаде мирен преход, който да доведе до Разкриване.

Източник:
 
http://divinecosmos.e-puzzle.ru/list.php?c=sekreti




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572909
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол