Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2016 21:58 - Това ако постигне само, генерал Радев ще остане в историята.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2983 Коментари: 4 Гласове:
-3

Последна промяна: 18.12.2016 01:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

​Радев има само една мисия, която да го направи значим за българите лидер - демографското спасение на българския етнос.

Няма по-важна национална задача от демографското оцеляване на етноса ни. Всичко друго е политическа, идеологическа, религиозна, икономическа и културна суета.

Ако етносът ни изчезне, всяко лично и колективно постижение на българските водачи е безсмислено.
.....................................................................................................................................................................

Във време когато държавата трябва да трупа резерви и да се въоръжава, и стяга за война, на власт са се засилили да идват още по-големи грабители и прахосници, които ще се провалят.
МуТРуската въртележка, която се е врътнала в България в момента, може и да е за добро.
Да, Ако българският етнос имаше демографска перспектива, бихме могли и да си кажем - "Нека се осерат и тоя път и тогава ще им видим сметката,,", както многото пъти до сега...

Но, всяко прахосано време и ресурс е пагубно за българите, защото с всяка изгубена година етносът ни намалява и се доближава до точката, след която демографската смърт е необратима. А тази точка е 2023г. - годината, в която детеродния потенциал на българите пада под този на небългарите, и изпаряването на нацията ни става неизбежно. 

Парадоксално, но единствените, които бяха заложили предотвратяване на демографската смърт на България в предизборните си платформи бяха АБВ - наследниците на тези които я предизвикаха, и слуги на тези които я планираха и реализираха - машите на ненавистната  към българите руската имперска политика...муТРуските винаги мислят как ще бъдат записани в историята...

От наследниците на комуно-русофилската БСП не може да се очаква дори и подобно мимикриране. На тях едва ли времето ще им даде възможност да осъзнаят бедата, а манталитетът им няма да се издигне над сребролюбието и ренегатското им русопоклонничество.

Отвратителното е, че т.н. "патриоти" изиграха най-коварната роля в изтребването на народа, комуто се кълнят, че служат. В служенето си на Русия, те, забравиха за народа си вътре и вън от България. Високопарните им лозунги се спихват в мига в който се налага да се опълчат на руските си агентурни водачи...

ГЕРБ и "десните," от гледане в пъпа си, изтърваха всички властови, политически, финансови и икономически възможности, които членството в ЕС и НАТО им беше предоставило. Пропиляха ги без да предприемат РЕШИТЕЛНИ стъпки за спиране и обрат в демографските тенденции. Сега са вън от играта.

Това показва обречеността на българския етнос... Изоставен от съюзниците си. Излъган от учителите си. Подведен от военните си.  Обран от политиците си. Убит от "братушките" си. Предаден от "патриотите" си. Такива тези патрЕоти ще останат в историята на България.

Може и да преживеем очертаващото се ново идване на муТРуската паплач на власт, но помнете ми думата, който и да дойде след тях, ще завари безплодна демографска пустиня от немощни старци и вилненещи "вътрешни бежанци".

2023г. е преломна в демографски и в електорален план. ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ НА ВЛАСТ ЩЕ ПРОГОНЯТ И ПОСЛЕДНИТЕ СПОСОБНИ ДА РАЖДАТ БЪЛГАРЧЕТА.. На тяхно място идват циганите, турците и руснаците. Като гласоподаватели и като бъдещи приносители на властта.

Няма по-важна политическа, икономическа, социална и културна задача пред България и елита и от Демографското възраждане на българския етнос...!

Всяко "нека първо оправим това или онова, пък после и раждаемостта.." е пагубна заблуда. Докато бълргарите се дърлят за химерни проблеми "на запад или на изток", "либерално или консервативно", "русофилство-русофобство"..., "вътрешните бежанци" извират и заливат Родината ни, и ще я удавят. Някой трябва да опита да я спаси.

Едно време, комунистическите управници видяха тази перспектива и направиха, каквото можаха, според нивото си. Отложиха с няколко години демографския колапс. С корупцията, кражбите и служенето на чужди сили, посткомунистическите режими предизвикаха убийствената емиграция и върнаха нещата в трагичната им тенденция към загиване на етноса ни. В интерес на истината, ГЕРБ се опитаха нещичко да направят, но какво може да се отдели за раждаемостта, когато  основната ти цел е както на предходните - да крадеш...?!

"Брекзитът" бе предизвикан от този страх на англичаните. Тръмп дойде с такава мисия натоварен от изчзващите евро-амерканци. Путин твърди, че това е мисията му, за да спаси "унищожаваните" руснаци, надигащата се нациналистическа вълна в Европа в основата си е породена от този страх - страхът за бъдещето на държавотворческите етноси, в условията на неконтролируема популация на външни и вътрешни "пришелци"....

Ако новоизбраният президент Радев осъзнае това, няма да спи и миг спокоен, докато не спре потъването на етноса ни в гроба.

Все още има ефикасни лекарства с които да се спасим. Омразата и насилието не са сред тях. Ще ги подскажа и на него:

- незабавно, с държавен акт, без формалности, безплатно и с предимство предоставяне на българско гражданство на всички "външни" българи, по схемата и в сроковете за издаване на български лични карти;

- незабавно заделяне на необходимият финасов ресурс за гарантиране на инвитро операции за всичките близо 250 000 български семейни двойки, които се нуждаят от такова. Това трябва да се случи в рамките на президентския мандат - преди 2023г.
- незабавна революционна промяна в начина стимулиране на раждаемостта и маичинството. Тотален отказ от стимулиране на раждаемостта "на калпак", Преминаване веднага към стимулиране "според образованието на родителите". Необразованите раждат необразовани безработни.

- Създаване на материална и духовна среда за превръщането на майчинството и децата в престижен и уважаван от държавата и обществото национален дълг. Забрана и преследване на всякакъв вид пропаганда или внушения към разгулен живот и разврат. Издигане на майчинството в национален култ!

Е..това без да се ликвидира корупцията и беззаконието, няма как да се случи, защото полицията аще почне да взема рушвети за лични карт, докторите ще изкрадат парите за инвитро, а медиите ще рекламират,запалки, курвета и мутри както сега...

Очевидно ще трябват да се проведат реформите, които всички отлагат до сега.

Но, би могло да се започне със създаването на специални държавно-обществени органи, които да спедят за изпълнението на една такава национална програма. И те биха могли да са под контрола и да се отчитат пред президента или само пред парламента и пред обществото за всяко новородено, здраво българче....

Извънредната ситуация изисква извънредни мерки!!! След 10 години обаче, с такива мерки, България ще е демографски жизнена, динамична и образована нация.

Само това да стори новия президент, всичко друго ще му бъде простено. И историята ще го запомни.
Иначе, и той ще се заблее в селските ни политически интриги и международни завери...и така ще си измрем мърцина, и ще ни забравят, че ни е имало като народ.



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. demograph - А бе тъпак - дето си сложил минуса
16.11.2016 22:54
Ти и аз сме на различни политически полюси. Така и ще си останем. Но не можеш ли за миг да си сложиш ръка на сърцето и да признаеш, че неполитическото в написаното е истината! Такива глупаци ще затрият България.
цитирай
2. krumbelosvet - Демо Демо
17.11.2016 08:07
Не прочете ли каква я свършиха френските студенти през 1968г.? Развенчаха Де Гол и спасиха световното господство на долара. А си мислеха велики работи, свобода и прочее. Ти си в тоя кюп. Роб на убийците на България.
цитирай
3. olivie - +от мене
17.11.2016 10:42
Съгласен. И трябва да се почне от БАН - да се публикува истинската българска история. Аз още помня първите дни на недоразумението Плевнелиев, когато заяви, че НЯМА да променя официалната българска история и отиде да снесе огромното яйце в скута на папата, без никой да го е питал. Та вярвай - поне това е началото със сигурност - тогава да им дадат увеличение на бюджета!
цитирай
4. demograph - Неспасяеми сме... Като чета коментарите. Един от четирима вдява, но на половина
26.11.2016 18:01
Мързелът да научат истината ще убие българите. Гадното е че мързелът им е култивиран грижливо от българи руски прислужници...но, никой не може да избегна съдбата си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962370
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол