Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2017 23:54 - НОВОЛУНИЕ В ЛЪВ И СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ- ВХОД КЪМ СПИРАЛАТА НА НОВОТО ЗНАНИЕ
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 11481 Коментари: 4 Гласове:
16

Последна промяна: 22.08.2017 15:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

image
Идва промяна, различна от всичко досега. Тръгват нови процеси изменящи представата ни за света като такъв, какъвто го познаваме. Реорганизация и нова координация на  мисли, действия, цели  и отношения. Замяна на старата парадигма с друг начин на разбиране на живота. Обръщане към древността и към забравени  изконни ценности и знания.
 
Нов ритъм на живот и ново концептуално мислене. Освобождаване от остарели програми и идеи и обръщане към други с по-голяма гъвкавост и включващи изискванията на новите условия на живот. Уважение към природата и всяко живо същество. 

        Новолунието в знака на Лъва и Слънчевото затъмнение сочат скок в една нова реалност от спиралата на живота. Навлизане във вихъра на Вселенската интеграция към ново ниво на духовност.
 Засилената енергия на огнената стихия, се допълва от съвпада на Марс и Слънцето и Северния възел, който прави добри аспекти със Сатурн, кармичния учител и Уран, вестителя на новото време и хуманизма. Те ни сочат идването на новото познание и сливането на Ин и Ян в едно цяло. Преминавато по моста към Новата Земя и сливането с  Вселенския порядък на истината и мъдростта, разтворени в любовта на Вечността. Промени, които ще окажат влияние години напред.

       Сатурн в съвпад с Лилит засилва мистичната линия и връзката с карма. Сливането на времевите линии и влиянието на тези конфигурации, дава ясна възможност да се отделим от всичко, което ни пречи.Насочва ни да отработим негативните процеси и минали влияния и да преминем с изчистени души и сърца към живот изпълнен с добри мисли, действия и взаимопомощ.

        Изгаряне в свещения вселенски огън на всяка лоша мисъл и постъпка и свързване с вдъхновението на доброто, милосърдието, сътрудничеството и великото знание за свързаността на всичко във Вселената. Всеки преминава през всички свои тъмни аспекти, за да бъдат след това  те осветени и преобразувани в нова хармония и светлина. Обединение и преоткриване на дарби, таланти и нови хоризонти във всяка област на познанието и живота ни.

 Венера в Рак, в хубав аспект към Хирон показва мощното завръщане на меката женска сила и енергия на Богинята майка, която е във всеки от нас. Нейната любяща сила, докосваща всяко сърце и обновяваща го и изпълваща ни със състрадаание и мъдрост, с благост и мекота.

 Сатурн намиращ се в ретроградно-стационарна фаза, преди да мине в директен ход на 26.08, натяга напрежението и засилва конфликтната обстановка, както и води до разрушаване на структури, отношения, бизнес, които вече са изживяли времето си и дава ход на нови събития с нова стратегия и посока.Нов старт в научните открития, в медицината и психологията. Бързо развитие на технологиите и космобиологията.

 Изваждане на всички неясни въпроси наяве и поставянето им на масата за преговори. Пречистване на всичко, което е било в сянка, както във вътрешния ни свят, така и във външната обстановка и събития. Изясняване на ситуации и отношения.

Затъмнение преди светлината, която ще освети всичко и ще даде пътя на новите реформи, на благото, мира и добрината и любовта към ближния и към земята. И вече нищо няма да е същото. Тръните ще разцъфтят в прекрасни рози и ще дойде мира в цялата Вселена. Завръщане на Христос във всяко сърце и възкръсването му във всеки от нас.

 

Бъдете здрави!

 

ЖОЗЕТА

 jozeta@abv.bg

 

 






Гласувай:
24



1. kvg55 - За съжаление слънчевото затъмн...
22.08.2017 16:41
За съжаление слънчевото затъмнение не се наблюдаваше при нас.
цитирай
2. emi1ts - Поздрави Жози!
22.08.2017 23:06
Прекрасни послания за промени,които биха допринесли света да стане по-добро и уютно място за живеене!С пожелание за светли и вдъхновени дни Жози!
цитирай
3. stela50 - Добри послания, благоприятни обстоятелства...
22.08.2017 23:59
ново ниво на духовност... Хубави прогнози - и звездите мислят за нас.
Поздрави, Жози !
цитирай
4. nalia - Услади ми кафето прогнозата ти, Жози,
23.08.2017 06:25
а за розите нямам думи:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976855
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031