Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2021 09:33 - във Ваксините, има ли % ГРАФЕН!!?
Автор: notfun Категория: Тя и той   
Прочетен: 2420 Коментари: 17 Гласове:
8

Последна промяна: 30.07.2021 10:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ВИДЕО, 

Въглерод-12 е най-разпространената форма на въглерода и представлява около 99% от всички познати състояния на въглерода. Това е изотоп на въглерода, състоящ се от 6 протона, 6 електрона и 6 неутрона.6 - 6 – 6!!!!! Това да ви звучи познато

Знанието, имащо силата да разшири човешкия интелект, ще направи технологичния прогрес и икономическите системи напълно излишни, защото в ерата на Проявлението и Изобилието, очакваща ни след 2012-та, технологиите и парите няма да имат смисъл. В периода след Разкритието ще настъпи благополучие за човека и в този момент колективният човешки дух ще претърпи квантов преход към пространството. Една критична маса от човечеството ще премине от егоцентричен материален живот към един неегоистичен и изпълнен с любов духовен живот. Слънчевата активност през този период ще се разраства. Крайната трансформация, която ще се породи от слънцето, ще бъде преобразуването на Въглерод-12 във Въглерод-7 в човешката ДНК.

След кислорода, Въглерод-12 е вторият по присъствие елемент в човешкото тяло.
При кремиране тялото се връща в състояние на Въглерод-12. След водорода, хелия и кислорода, които са газове, Въглерод-12 е най-разпространеният елемент във вселената. Въглерод-12 също е и един от петте елемента, изграждащи човешката ДНК. Затова Въглерод-12 е повече от съдбоносен елемент, свързан с живота дотолкова, доколкото го познаваме днес.
 
Това вероятно е изразявал авторът на "Откровението", казвайки, че 666 е числото на човека или числото на звяра. Това е числото на Въглерод-12, който е основата на човешкото физическо тяло и нишката към физическата вселена. Това е твърде важно при проумяването на промяната, която очаква Въглерод-12, която ще дари човека със свръхспособности и ще направи всички технологични ползи до момента напълно излишни!

В системата Кундалини конфигурацията 6-6-1 се представя от мъжкото и женското допълнение на 6-те ниски чакри и чрез 7-та чакра, която е неутралната Сахасраара.
В юдаизма метатронът, който се смята за божията връзка с човека, често се представя чрез куб, образуван от 13 кръга - един централен, обграден от 6 вътрешни и 6 външни кръга. В християнството знаменитата "Тайна вечеря" на Да Винчи, изобразяваща момент преди разпъването на Христос и следващото го възкресение и възнесение, е символично представяне на конфигурацията 6-6-1, защото от всяка страна на Христос има по 6 апостола. Интересно е да се отбележи, че всички - Кундалини, Метатронът и Христос - са изразители на Издигането, макар и в различни духовни системи. Това знание е било известно на напредналите извънземни цивилизации, които ни наблюдават от хилядолетия. Известяването на тази информация в сегашния момент има за цел и ускоряване на Разкритието.

Въглерод-7 е нерегистрираният до момента изотоп на въглерода, който има 6 електрона, 6 протона и само един неутрон. Това е материалният еквивалент на силата Кундалини, както и на метатронния куб. Както желязото има способността да поддържа магнитно поле около себе си, Въглерод-7 има тайнствената способност да създава свръхизмерни полета, подобни на мисловните полетата. Както и други свръхизмерни полета, той може да усилва мисълта точно както в трансформатора желязото и медта усилват магнитните полета. По естествен начин той се създава в мозъците на духовните адепти при извънтелесни преживявания или когато правят други свръхестествени неща, такива като биолокация, материализация и т.н.

В тези моменти аурата или сиянието, което се създава около главите на тези духовно издигнати хора всъщност е резултат от излъчването на неутрони,създадени от прехода на Въглерод-12 към Въглерод-7 вътре в техните мозъци. Обаче Въглерод-7 бързо се разпада на други стабилни форми на материята, затова е почти невъзможно засичането на Въглерод-7 в човешкото тяло. Историята и религията ни предоставят много ключове към същността на това най-удивително вещество чрез неразбираеми бройни системи, символи и загадъчни текстове. Но това е било прикрито чрез най-мистериозен език и символи, защото познанието за него в грешни ръце може да унищожи планетата ни.
То е сила! В този случай може да попитате защо го разкривам сега, след като тези рискове още съществуват?
Има две главни причини за това разкритие в настоящия момент:


1. Сега ние сме наистина пред прага на най-значимия преход, който човечеството някога е преживявал. Сега е моментът всички тайни да бъдат разкрити. Държани сме в неведение за тази тайна от дълго време. И природата ни е дала знаци, че времето на тази тайна е дошло.

2. Въпреки че атомната структура и свойствата на тази удивителна материя се разкриват тук, извънредно трудно е да се синтезира Въглерод-7 в лаборатория, но е възможно в скъпи ускорители на частици.




Гласувай:
9



1. notfun - ...Темата ми..за Уикенда:Графена и ДНК...
30.07.2021 09:35


ето, щраки...тук се развихри...ще суфлирам )
цитирай
2. notfun - ..разб се..Видеото, съм го презентирала...
30.07.2021 09:38
преди изв време, но..Живота е Колело @
а не..Векторна величина..)

къде да 'намерим' т н..Баланс...?
цитирай
3. stiraks - Нямаше нужда от такъв род коментар
30.07.2021 09:42
Виждам, забелязвам и по късно ще коментирам, сега набързо прехвърлих написаното.

notfun написа:


ето, щраки...тук се развихри...ще суфлирам )

цитирай
4. notfun - г жа ехооо...гОрката ти..мама, нямаш срама..
30.07.2021 09:57

...бегай бързоо..оттук..виж си..малките, радвай им се, сегааа!!!
за какво "порно, секс, и свалки"...бълнуваш при мен..

...паузеее,ще метем..))
бегай..за здраве,кара миа.. психиката, те клати яко!
цитирай
5. peperutka - ....самоо...клюки..и тъпизми,наоколо...
30.07.2021 10:07
и тук там,дребно платени.."бесни" десни ) и 100год.леви, леваци ))

мъкооо моя..Болгарскоя!!!
штоо, така стана...
цитирай
6. notfun - https://www.delfi.lt/ru/detektor-lzhi/lozh/lozh-privitye-ot-koronavirusa-lyudi-prevraschayutsya-v-biorobotov.d?id=87737273
30.07.2021 10:21

и в Русските материали в мрежата, има чудесни анализи,'за и против' Конспират..
анти-ваксърски движения..но, гледам мулти.хиперактивният трол рассаракетоваПутина, ги пренебрегва..
а избира...най банални, клиширани..идиотизми, и сектантски антилогизми)

..бойкотирайте..анонимн.Тролщина, тя е ментална отрова,имплантирана..нарочно тук..
цитирай
7. notfun - ето и Резюме..от този линк/ горе..
30.07.2021 10:23
ИСТОЧНИКИ Фейк: “Вакцины против COVID-19 на 99,99% состоят из оксида графена”;

Министерство здравоохранения Израиля:
вакцина не изменяет ДНК;
Фейк: вакцины от коронавируса превратят людей в киборгов;
Фейк: Moderna не прививает людей от COVID-19, а чипирует, а сама технология мРНК – это биохакинг;

Фейк: каждому ребенку в кору головного мозга имплантируют чип;
В России закупили 83 миллиона гробов — правда или фейк;
ВОЗ решила называть штаммы коронавируса буквами греческого алфавита.
Чтобы не дискриминировать страны, где эти штаммы обнаружили;

Конспирологическая теория – Золотой миллиард;

Фейк: Клаус Шваб и мировые элиты готовятся перестроить мир и уничтожить часть человечества;
Роберт Кеннеди-младший – наш брат и дядя.
Он трагически ошибается насчет вакцин;

Читать далее: https://www/ru/detektor-lzhi/lozh/lozh-privitye-ot-koronavirusa-lyudi-prevraschayutsya-v-biorobotov.d?id=87737273
цитирай
8. notfun - радвам се особено, че и в Россия,мнозинството,мислят критично, и самостоятелно.)
30.07.2021 10:40
....разбирате ли,къде е уловката в този Тест КоВид19..
...СТРАХЪТ...))) ще продължа дискусията..

Вакцины меняют геном человека; все привитые превратятся в биороботов, которые осенью этого года начнут массово уничтожаться; правду о том, когда закончится пандемия коронавируса, и о мировом заговоре элит нужно искать в книге Олдоса Хаксли "О дивный новый мир" – все эти и другие конспирологические теории озвучила Елена Фаист, блогер из Украины.

Мы разобрали ее видео и что все, о чем она говорит, из области фантастики.

цитирай
9. dobrodan - Въглеродът щеше да преминава в изотропна форма С7 още през 2012-та година.......
30.07.2021 11:09
но май още се бави?
:):):):):) Ето и малко за ваксините:

"Актуализация 24.07.2021 г.: Препоръчвам това интервю с Уитни Уеб, която коментира твърденията на La Quinta Columna. Накратко за тези, които не използват английски — твърденията за университетския спектрографски анализ в най-добрия случай са условни (изследван е материал със съмнителен произход и съмнително съхраняван); намерен е графен, но в различно химично съединение; абсолютно не е вярно твърдението, че РНК ваксините се състоят от над 90% графенов оксид и че в тях всъщност нямало РНК и почти нищо друго."

"Of the SIREN cohort, 9,813 (31%) had evidence of prior infection (previous PCR positive or antibody positive) at enrolment. This
number has increased during follow-up as participants move from the negative to positive cohort after a primary infection. From 18 June
2020 to 13 June 2021, there were 249 potential reinfections (blue line) identified in England. This is provisional data as potential
reinfection cases flagged are undergoing further investigation, and some may subsequently be excluded. There were 10 potential
reinfection events from April to 13 June 2021, 9 of which occurred at least 14 days after participants received their second vaccine dose."
"Monitoring of vaccine effectiveness
Analysis of routine testing data up to the 11 June 2021, linked to sequencing and S-gene
target status has been used to estimate vaccine effectiveness against symptomatic
disease using a test negative case control design. Methods and detailed results are
available in Effectiveness of COVID-19 vaccines against the Delta variant. After a single
dose there was an 14% absolute reduction in vaccine effectiveness against symptomatic
disease with Delta compared to Alpha, and a smaller 10% reduction in effectiveness after
2 doses (Table 8)."

Table 8. Vaccine effectiveness against symptomatic disease for Alpha and Delta
variants
Vaccination status Vaccine effectiveness (%)
Alpha Delta
Dose 1 49 (46 to 52) 35 (32 to 38)
Dose 2 89 (87 to 90) 79 (78 to 80)

Table 9. Vaccine effectiveness against hospitalisation for Alpha and Delta variants
Vaccination status Vaccine Effectiveness (%)
Alpha Delta
Dose 1 78 (64 to 87) 80 (69 to 88)
Dose 2 93 (80 to 97) 96 (91 to 98)

Уж България бъкала от англоговорящи?

Дано поне таблици могат да разчитат. Копирай линка и го пусни в браузъра, не го отваря директно.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/
system/uploads/attachment_data/
file/
997418/
Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf


цитирай
10. fun1001 - ...краси, двама руски учени/живеещи в Лошият Запад, взеха Нобел за Графена, имам пост пр 2-3 г..
30.07.2021 12:00


9. dobrodan - Въглеродът щеше да преминава в изотропна форма С7 още през 2012-та година.......
11:09
но май още се бави?
:):):):):) Ето и малко за ваксините:
цитирай
11. fun1001 - https://predatorka.blog.bg/zabavlenie/2018/01/31/6-6-1.1591155?reply=5081414
30.07.2021 12:02

..ето, къде съм..аз..

не мога да си активирам този Профил, басси..)
цитирай
12. fun1001 - аз, мисля, че се..използува вече, за рНК..не съм сигурна..
30.07.2021 12:04


Тайната на тайните

Току що обявените Нобелови награди за Химия и Физика отидоха за изследванията свързани с Въглеродния атом. Нобеловата награда за Химия бе дадена на трима учени за разработката на инструмент за манипулиране на въглеродните атоми. Докато наградата за Физика бе получена от двама физици родени в Русия, за техните изследвания на забележителните качества на Графина, много тънка форма на Въглерода.

Докато обявяваха Нобеловата награда за Физика, Кралската Шведска Академия започна , "Въглерода, основата на всички познати форми на живот на Земята, ни изненада отново."

Те не осъзнаваха колко подвеждащо бе това тяхно изказване. Това, което видяхме в Графина е само бегъл поглед на чудесата, на които е способен Въглерода. Особено, това което ни чака много близко бъдеще....
цитирай
13. dobrodan - Графенът има изключително интересен спектър от свойства.
30.07.2021 13:13
Нашите блогови пращелковци например ще ги направи контролируеми от 5G- телекомите и ще им канализира мозъчните вълни (а дано, ама надали).
На няколко от тях ще им пораснат рога и копита, сещам се за двама-трима, които ще добавят и свински зурлички към комплекта.
Предизвиквал симптоми на Ковид? Аз не съм ял, пил и дишал графен, ама си изкарах полагаемото.
5G покритие няма над две трети от България все още, обаче то отключвало заболяването?!
Не седемте, липсват му първите 17 години на днешното ни общество (думата е твърде силна и следва да бъде заменена с нещо като сбирщина, що се отнася до менталните възможности на българския народ понастоящем).
цитирай
14. dobrodan - смятам, че вече е крайно време да си решим с какво
30.07.2021 13:57
точно ни "пръскат" :):):):):)!
То не беше алуминий, кобалт, барий.......освен това и микроорганизми, прилагам списък :):
"Химическият състав на Chemtrails
Отдавна една голяма група от хора изследва тези небесни дейности, вземат се проби от тези следи и според резултатите от някои частни лаборатории, в тях се намират различни биологични вещества и патогени от микроорганизми до някои метали като соли на барий и алуминиеви частици с фини размери.

Досега в тези химически следи от самолетите са открити следните вещества:
1. Pseudomonas Aeruginosa – бактерия, която напада главно дихателната система на човека
2. Pseudomonas fluorescens – причинява инфекции на кръвта и дихателната система
3. Serratia marcescens – пневмония, възпаление на мозъка, възпаление на сърдечния мускул
4. Mycoplasma fermentes incognitus – видове патогенни микроорганизми, за които се предполага, че са създадени в американските военни лаборатории, и които са открити при 45% от американските войници, които страдат от така наречените голфски синдром.
5. Streptomyces и други видове гъбички
6. Някои видове мая
7. Някои бактерии, които съдържат специфични ензими, които са способни да променят човешкия ген
8. Бариеви соли
9. Алуминий – частици с размер микрона (интересно е, че хората, които страдат от Алцхаймер имат по-голямо количество алуминий в мозъка)
10. Етилен дибромид (дибромоетан) C2H4Br2 – канцерогенен, добавка за гориво и инсектицид, мирише на хлороформ; причинител на депресия на централната нервна система, белодробен оток и дразнещ лигавицата на дихателните пътища – изглежда, че той е причина за характерната кашлица („кемтрейлс кашлица“), която се проявява при хора след пръскане на определени райони
11. Дехидратирани човешки червени и бели кръвни клетки (еритроцити и левкоцити)
12. Влакнести нишки (задача им е да осигурят възможността да достигнат живи до земята специфичните микроорганизми, които се намират в тази химическа смес, защото нормалните атмосферни условия биха ги унищожили. Така, че в зоните на запрашеност могат да се намерят влакнести нишки, подобни на паяжините, които са много токсични).
13. Вирусите и прионите не са официално потвърдени, за тяхното присъствие може само да се предполага.
Както и да е, кратко време след пръскането много хора в засегнатите райони се разболяват, по време на изследването, от различни респираторни заболявания, подобни на грипа. Всичко това е съпроводено с повишена смъртност при възрастните хора и децата. Също така сред населението се явява и една обща летаргия и други симптоми на заболявания на нервната система.
Беше отбелязано, че областите, в които редовно се пръска стават сухи и това кара мнозина да заключат, че тук се работи за промяна на климата. Но все пак изглежда, че причиняването на суша е само един от страничните ефекти на химичните следи."

The choice is yours :):):):):). Сега и графен?!

Като завалят печени агнета и чешко пиво, да ме събудите!
цитирай
15. notfun - наздоровьее..!!! ))))
30.07.2021 14:05


The choice is yours :):):):):). Сега и графен?!

Като завалят печени агнета и чешко пиво, да ме събудите!
цитирай
16. notfun - особено в "небесните "дейности, Рая и кУя, до края, на мноогоо, им се искаа ))))
30.07.2021 14:07


Отдавна една голяма група от хора изследва тези небесни дейности....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1918767
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031